3 muna
2,5 dl suhkrut
4 dl jahu
0,5 tl soola
1 sl küpsetuspulbrit
1 sl kaneeli
200 g võid/küpsetusmargariini
200g (2 suuremat) porgandit
1 dl purustatud ananassihoidist (kergelt nõrutatud)
IMMUTAMISEKS:
Õunamahla
KATE:
200 g maitsestamata toorjuustu
2 sl vedelat mett
1 sl piima
1 sl sidrunimahla
1 dl suhkrut
2 tl vanillsuhkrut
KAUNISTUSEKS:
Purustatud mandleid või pähkleid
- määri 28 cm läbimõõduga madal koogivorm küpsetusmargariiniga ja riputa üle riivsaiaga
- riivi porgandid peene riiviga
- sulata rasvaine ja lase jahtuda
- sega kuivained omavahel hästi läbi
- mikserda toasoojad munad suhkruga tihedaks heledaks vahuks
- lisa ettevaatlikult segades ja väikeste koguste kaupa ülejäänud ained
- kalla taigen vormi ja küpseta ahju allosas 200 kraadi juures 30 minutit
- lase restil koos vormiga jahtuda
- kummuta vaagnale, niisuta pinda õunamahlaga
- mikserda toasoe toorjuust koos ülejäänud ainetega läbi ja määri laia noa abil koogile
- riputa peale mandli- või pähklipuru
No comments:
Post a Comment