PÕHI:
160 g kaeraküpsiseid
80 g toasooja võid
1 tl fariinisuhkrut
KATE:
200 g valget šokolaadi
500 g toorjuustu
1 sidruni mahl
1,5 dl suhkrut
2 muna
2 dl hapukoort
1 tl vaniljesuhkrut
100 g vaarikaid
KAUNISTUSEKS:
Melissi ja riivitud valget šokolaadi
- sega kokku purustatud küpsised, või, fariinisuhkur ning suru lahtikäivasse koogivormi. Koogivormi põhja võib katta küpsetuspaberiga.
- küpseta 200 kraadi juures 10 minutit
- vahusta toorjuust, suhkur, sidrunimahl
- lisa hapukoor, munad, vaniljesuhkur ning sulatatud valge šokolaad
- sega hulka enamus vaarikaid
- vala segu koogivormi ja puista peale allesjäänud vaarikad
- küpseta 125 kraadi juures 35 minutit
- lase koogil öö otsa külmikus seista
- kaunista enne serveerimist melissilehtede ja valge šokolaadiga ning võimalusel värskete vaarikatega
No comments:
Post a Comment