PÕHI:
200 g muredaid küpsiseid
50 g võid
0,5 dl vett
KATE:
4 tl želatiini
1 dl vett
3 suurt muna
2,5 dl väga peent suhkrut
500 g maitsestamata toorjuust
1 sl naturaalset kakaopulbrit
1 tl lahustuvat kohvi
2 sl Iiri viskit või 0,5 dl likööri Irish Cream
1 dl vahukoort
KAUNISTUSEKS:
Šokolaadikaste
- kata 20 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhi suurema küpsetuspaberiga
- purusta küpsised, tilguta juurde vesi ning lisa jahtunud sulatatud või
- suru segu ühtlase kihina vormi põhja
- paisuta ja sulata želatiin
- vahusta koor 3 sl suhkruga, munavalged 1 dl suhkruga
- mikserda toasooja toorjuustu hulka munarebud, ülejäänud suhkur, kakao ka kohv, viski ja soe želatiinilahus
- kalla vahud kordamööda segule ja tõsta alt ülespoole segamini
- kalla kohe vormi ja lase kinnikaetult vähemalt 6 tundi tarduda
- enne serveerimist kaunista šokolaadilaastude ja – rullidega
No comments:
Post a Comment