75 g tükeldatud tumedat šokolaadi
75 g tükeldatud valget šokolaadi
115 g võid
8 sl tuhksuhkrut
2 muna
225 g jahu
tuhksuhkrut kaunistamiseks
- pane mõlemad šokolaadi eraldi kaussidesse ja sulata kuuma, kuid mitte keeva vee kohal. Jahuta
- vahusta või ja tuhksuhkur heledaks vahuks. Lisa ühe kaupa munad, sõelu juurde jahu ja sega kõik hästi läbi
- jaga segu pooleks ning pane mõlemasse šokolaadikaussi. Sega mõlema kausi sisu hästi läbi ning sõtku mass ühtlaseks. Mässi tainas toidukilesse ja lase külmikus tunnike seista
- kuumuta ahi 190 kraadini. Vormi mõlemast taignast väikesed pallid ning veereta need peopesa vahel ümmarguseks. Pane pallid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 10-12 minutit.
- puista üle suhkruga ja tõsta jahtuma
No comments:
Post a Comment