Retsept on Pereköögi kokaraamatust. Mul jäi Tosca õunakoogist õunu üle, seega keeks tundus paravalt lihtne, et need ära kasutada.
150 g võid
2 dl fariinsuhkrut
2 muna
4 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
riivitud sidrunikoort
2 tl kaneeli
2 tl vanillisuhkrut
2 tükeldatud õuna
1 dl piima
Glasuur: 50 g võid, 4 dl tuhksuhkrut, 2 sl kanget kohvi
Vahustasin toasooja või ja fariinsuhkru, lisasin kaks muna.
Segasin omavahel jahu, küpsetuspulbri, kaneeli, vanillisuhkru ja lisa või-muna-suhkrusegule
Lisasin sidrunikoore, piima, õunad.
Küpsetada keeksivormis 175 kraadi juures 1 tund.
Glasuur: sega ained kokku ja kanna JAHTUNUD keeksile
No comments:
Post a Comment