Monday, January 15, 2007

ŠOKOLAADI-BANAANITORT

PÕHI:

4 muna

1,5 dl suhkrut

2 sl kartulijahu

3 sl kakaod

1 tl küpsetuspulbrit

KATE:

250 g kohupiimapastat

2 dl 38% rõõska koort

1 dl suhkrut

2 tl vanillsuhkrut

2 küpset banaani

100 g riivitud šokolaadi

1 sl Rõngu mustsõstra mahlajoogikontsentraati

5-7 peeneks hakitud kuivatatud aprikoosi, mida on hoitud 5 minutit 50g brändis

  1. vahusta suhkur ja munad kõvaks vahuks
  2. sega kokku kuivained ja lisa muna-suhkruvahule
  3. vala segu küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile ja küpseta ahjus 225 kraadi juures 5-7 minutit
  4. aseta valmis põhi suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile
  5. vahusta vahukoor ja viiluta banaanid
  6. sega kõik täidise komponendid kokku, tõsta 2/3 täidisest koogipõhjale ja keera see rulli. Ülejäänud täidis määri peale

No comments: