Monday, January 15, 2007

ŠOKOLAADIPALLID

75 g tükeldatud tumedat šokolaadi

75 g tükeldatud valget šokolaadi

115 g võid

8 sl tuhksuhkrut

2 muna

225 g jahu

tuhksuhkrut kaunistamiseks

  1. pane mõlemad šokolaadi eraldi kaussidesse ja sulata kuuma, kuid mitte keeva vee kohal. Jahuta
  2. vahusta või ja tuhksuhkur heledaks vahuks. Lisa ühe kaupa munad, sõelu juurde jahu ja sega kõik hästi läbi
  3. jaga segu pooleks ning pane mõlemasse šokolaadikaussi. Sega mõlema kausi sisu hästi läbi ning sõtku mass ühtlaseks. Mässi tainas toidukilesse ja lase külmikus tunnike seista
  4. kuumuta ahi 190 kraadini. Vormi mõlemast taignast väikesed pallid ning veereta need peopesa vahel ümmarguseks. Pane pallid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 10-12 minutit.
  5. puista üle suhkruga ja tõsta jahtuma

No comments: